Anar directament al contingut

Mallorca Surf Action 2009

Mallorca Surf Action 2009

Exhibició de Windsurf, wakeboard, skate i kitesurf a la Platja de Palma.

El dissabte 29 y el diumenge 30 d'agost la Platja de Palma serà escenari del Mallorca Surf Action 2009, la cinquena edició d'aquest reconegut festival internacional d'esports nàutics de lliscament, esports extrems i urbans, que congregarà importants figures mundials, assegurant tot un espectacle sense precedents.

El programa d'activitats inclou, entre altres propostes, exhibicions de Windsurf, Kitesurf, Wakeboard, Skate, BMX, Inline, Snake i els shows de Capoeira i Breakdance, diversos concerts i sessions DJ, la fira d'expositors i marques i l'elecció de Miss i Mister Surf Action.

Més informació: www.mallorcasurfaction.net

 
Data de publicació: 21/08/2009

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat