Anar directament al contingut

Novena edició del Premi Web

Novena edició del Premi Web

Tothom pot proposar webs, votar i opinar.

La Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears convoca la novena edició del Premi Web, organitzat per BalearWeb.

Com a novetat, tothom pot proposar webs, votar i opinar; i la preselecció de finalistes es farà en base a les aportacions dels usuaris. La web del Premi Web 2010 facilita la participació de qualsevol persona interessada, ja sigui en qualitat de concursant o en qualitat de suggeridor, votant o opinador. Amb això es pretén implicar moltes més persones en el concurs, no només els concursants i organitzadors.

Es tracta d'augmentar i fer més visibles els continguts digitals en català relacionats amb les Illes Balears, amb una estratègia avantguardista que afavoreixi el prestigi de la llengua. En aquest sentit, cal destacar que el Premi web 2010, a més de fomentar la participació dels usuaris des de la pròpia web del concurs, convida tothom a participar-hi des de les xarxes socials. Així, a més de disposar d'un fòrum de debat, com en les anteriors edicions, aquesta novena edició compta amb un Bloc a BalearWeb, un perfil a Facebook, un perfil a Twitter, un arxiu d'enllaços a Delicious, un canal a Youtube i un arxiu de fotos a Flickr.

La participació dels usuaris a la web del concurs és molt fàcil i les aportacions es publiquen de forma immediata. Ningú té excusa per no aportar el seu granet d'arena a la promoció del català a Internet.

Més informació: www.premiweb.cat

 
Data de publicació: 07/09/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat