Anar directament al contingut

Festival Internacional de Dansa de les Balears

Festival Internacional de Dansa de les Balears

A l'Audit˛rium Sa MÓniga de Cala Millor.

L'Audit˛rium Sa MÓniga de Cala Millor acollirÓ del 17 d'octubre al 30 de desembre la novena ediciˇ del "Festival Internacional de Dansa de les Balears. DansamÓniga 09". El programa d'enguany inclou actuacions de Mariant˛nia Oliver (Mallorca), Lan˛nima Imperial (Barcelona), Plan B Danza (Tarragona-Xile), Barbara Riera (Mallorca), Caty Carrasco (Mallorca), DaTe Danza (Granada), MediterrÓnia (Mallorca), RocÝo Molina (MÓlaga), Pau i companyia (Mallorca), Kompanie Janet RŘhl & Arnd MŘller (Alemanya). TambÚ s'ha programat la projecciˇ de "Dracula: Pages from a Virgin's Diary" (CanadÓ) i un taller de Hip Hop impartit per Pol i Lluc de Brodas (Barcelona).

MÚs informaciˇ: www.dansamaniga.com

 
Data de publicaciˇ: 28/09/2009

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat