Anar directament al contingut

  • Català
  • Español
  • English
  • Deutsch

Presentació del Jurat del Premi Web 2010

Presentació del Jurat del Premi Web 2010

Esperança Camps, Bel Llodrà, Joan Mayans, Francesc Pla i David Sintes.

La selecció de webs finalistes del Premi Web 2010 es farà a partir dels vots dels usuaris que vulguin donar la seva opinió. i l'elecció final la farà, com és habitual, un Jurat format per experts. Els membres del jurat en aquesta novena edició del Premi Web són: Esperança Camps, Bel Llodrà, Joan Mayans, Francesc Pla i David Sintes.

Esperança Camps, nascuda a Ciutadella de Menorca i resident a València, és periodista de televisió i escriptora. Treballa com a redactora a Canal 9 i fins ara ha publicat quatre novel·les, la darrera de les quals, El cos deshabitat, ha estat guardonada amb el premi El Lector de l'Odissea. Entre els anys 2004 i 2007, va escriure, el bloc Jutipiris, que signava amb el pseudònim d'Ulyse i que durant un temps va ser un dels més actius i amb més seguidors del servei de Blocs de BalearWeb. Actualment manté un dietari on parla de temes personals i de la seva activitat d'escriptora.

Bel Llodrà, nascuda a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), és la coordinadora de l'àrea de cibersocietat de la Fundació IBIT. Escriu un bloc des de l'any 2003 on reflexiona sobre la construcció de la identitat digital, la gestió del coneixement, el programari social, les nocions de la web semàntica i com això es pot aplicar a la comunicació digital i a la indústria turística. Ha estat co-comissària de l'exposició sobre Identitat Digital, I tu qui, ets a Internet? És coautora del llibre Visibilidad, cómo gestionar la reputación en Internet.

Joan Mayans, nascut a Eivissa i resident al Maresme català, és actualment gerent de desenvolupament del coneixement corporatiu a ACC1Ó, l'agència per la competitivitat de l'empresa catalana. Fundador i director de l'Observatori per a la CiberSocietat, ha publicat diversos llibres i articles com a producte de la seva recerca etnogràfica al ciberespai. De 2002 a 2006 va fundar i coordinar MEDDIA, cultura i comunicació, una empresa de concepció, producció i comunicació digital. Ha estat professor del Màster d'Antropologia i Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona. És col·laborador habitual del Diario de Ibiza i manté un bloc sobre la seva activitat i àrees d'interès.

Francesc Pla, d'Agramunt (Lleida), dirigeix l'empresa Vertical Social Networks SL especialitzada en el desenvolupament de xarxes socials verticals, essent Moterus el seu projecte estrella. L'any 2003, fundà juntament amb altres col·laboradors la pionera plataforma de blocs Blocat (aleshores lamevaweb.info) i participà activament en el desenvolupament del programari de codi lliure LifeType. També és un dels fundadors de l'empresa qDevel SLL, dedicada a productes i solucions basats en software lliure i estàndards oberts.

David Sintes, tècnic de l'Àrea de Dinamització Lingüística de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, entitat patrocinadora del Premi Web 2010.

Més informació: www.premiweb.cat

 
Data de publicació: 16/09/2009

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat