Anar directament al contingut

Xarxa Wi-Fi del Consell de Mallorca

Xarxa Wi-Fi del Consell de Mallorca

Actualment compta amb 21 punts de connexió.

La Xarxa Wi-Fi del Consell de Mallorca ja disposa de 21 punts de connexió que permeten connectar a Internet sense fils de forma gratuïta mitjançant ordinadors o telèfons mòbils equipats amb targes receptores.

Segons el Departament d'Hisenda i Innovació del Consell, prop de 10.000 usuaris han emprat el servei d'Internet gratuït sense fils des del moment en què es va iniciar aquest servei, a finals de l'any 2007. D’aquesta xifra total, la major part dels usuaris es concentren en dos punts: l’estació Intermodal de Palma, amb més de 3.940 usuaris, i la biblioteca i els jardins de La Misericòrdia, amb més de 2.395 usuaris.

Més informació amb mapa del punts Wi-Fi: Serveis wifi al Consell de Mallorca

 
Data de publicació: 10/11/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat