Anar directament al contingut

Ciclisme: Volta a Mallorca

Ciclisme: Volta a Mallorca

Del 7 a l'11 de febrer.

La XIX Challenge Illes Balears - Volta a Mallorca iniciarà un any més el calendari ciclista professional a Espanya. La cursa mallorquina es celebrarà del 7 a l'11 de febrer i comptarà amb la participació de 20 equips, entre els quals destaquen el Caisse d'Epargne d'Alejandro Valderde, el Team Saxo Bank, amb els germans Schleck, Andy i Frank, segon i cinquè classificats respectivament en l'últim Tour de França, el Rabobank, amb Óscar Freire o Juan Manuel Gárate, guanyador al Mont Ventoux en l'última edició del Tour, o el Team Columbia, amb l'sprinter de moda Andre Greipel, guanyador de quatre etapes de la Vuelta 2009.

Les cinc proves de la Challenge 2010 són les següents: Trofeu Palma de Mallorca (116 km), Trofeu Cala Millor-Son Servera (173,5 km), Trofeu Inca (157,2 km), Trofeu Deià (143 km) i Trofeu Magaluf-Palmanova (158,5 km). La celebració del Trofeu Deià és una de les novetats de la present edició.

Més informació: www.vueltamallorca.com/challenge2010

Foto: Arxiu MallorcaWeb / BalearWeb

 
Data de publicació: 04/02/2010

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat