Anar directament al contingut

Haití és aquí

Haití és aquí

Concert solidari al Teatre Principal.

El proper dimecres 24 de febrer, a les 21:30 h, tendrà lloc al Teatre Principal de Palma el concert solidari "Haití és aquí", organitzat amb la voluntat de recaptar fons per contribuir al desenvolupament de projectes d'emergència i de reconstrucció d'Haití.

Haití és aquí és un espectacle de música i poesia, que és possible gràcies a la implicació i la col·laboració desinteressada d'un seguit d'artistes de primer nivell. El concert alternarà les actuacions musicals amb el recitat poètic.

El concert comptarà amb les actuacions de Maria del Mar Bonet, Joan Bibiloni, Cris Juanico, Marcel Cranc, Miquela Lladó, Oliva Trencada, Andreu Riera, Tiu i S'Arrual Jazz Mort. La poesia vindrà de la mà d'un seguit de poetes participants en diverses edicions del Festival de Poesia de la Mediterrània: Biel Mesquida, Josep Lluís Aguiló, Antoni Vidal Ferrando, Bernat Nadal, Miquel Cardell, Sebastià Perelló, Antònia Vicens i Joan Manresa. L'actor Toni Gomila exercirà de conductor de l'acte.

Més informació: http://www.fundaciocasamuseu.cat/haiti/

 
Data de publicació: 17/02/2010

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat