Anar directament al contingut

Ecol˛gica

Ecol˛gica

Fira del medi ambient i qualitat de vida.

Per a les Illes Balears, el territori Ús la seva mÓxima riquesa. Cuidar-lo i respectar-lo Ús una tasca essencial de present i de futur. En aquest sentit, un certamen dedicat a la tŔcnica, als mitjans, a la ciŔncia i a la cultura del Medi Ambient Ús un instrument educatiu primordial.

Ecol˛gica torna al Recinte Firal de Palma del 25 al 28 de marš de 2010, una nova ediciˇ d'un certamen dedicat a totes les vessants del medi ambient, i dirigit tant a professionals del sector com a un p˙blic de cada cop mÚs interessat en la conservaciˇ del nostre entorn natural.

Des de Fires i Congressos de Balears ens proposen que Ecol˛gica sigui un f˛rum de debat important en el qual les empreses, els professionals i el p˙blic intercanvi´n no tan sols negoci i comerš, sinˇ tambÚ idees, formaciˇ i respecte pel medi ambient.

MÚs informaciˇ: www.ecologicaib.com

 
Data de publicaciˇ: 21/03/2010

© 1996-2021 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat