Anar directament al contingut

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Se celebrarà el diumenge 11 de juliol.

L'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) i la Fundació Embat d'Esclerosi Múltiple organitzen la popular campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", que se celebrarà el diumenge 11 de juliol a diverses platges i nombroses piscines de Mallorca. Enguany la seu central de la campanya s'ubicarà al Centre Wellness Calvià (Polígon Son Bugadelles) amb la participació de diverses personalitats del món cultural, esportiu i social, que hi acudiran a donar suport i a manifestar la seva solidaritat amb els afectats d'esclerosi múltiple.

Per complementar la campanya, enguany el Club Nàutic de S'Arenal ha organitzat "Navega per l'Esclerosi Múltiple" amb regata programada pels dies 9 de juliol a les 15:00 h, i 10 i 11 de juliol a les 12:00 h.

Més informació: www.abdem.es

Foto d'arxiu cedida pels organitzadors.

 
Data de publicació: 01/07/2010

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat