Anar directament al contingut

Festes de la Diada de Lluc

Festes de la Diada de Lluc

El dissabte 11 de setembre se celebrarÓ la revetla de la Diada.

El Santuari de Lluc celebrarÓ del 4 al 12 de setembre les festes de la Diada 2010. Enguany el pregˇ de festes anirÓ a cÓrrec del m˙sic i escriptor Carlos Garrido. El programa inclou com de costum la revetla popular de la Diada, que tendrÓ lloc la nit del dissabte 11, i la XXXI Pujada a Peu de la Part Forana, organitzada per l'Associaciˇ d'Antics Blavets, que se celebrarÓ la matinada del diumenge 12.

A mÚs a mÚs se celebraran tot un seguit d'activitats culturals que es poden consultar (PDF) a la web del Santuari. Entre altres, destaquen l'acte de reconeixement al GermÓ MaciÓ Ripoll (80 anys), creador i mantenidor del JardÝ BotÓnic de Lluc, i la mostra de Contes solidaris, promoguda per la Fundaciˇ Conc˛rdia.

MÚs informaciˇ: www.lluc.net

 
Data de publicaciˇ: 01/09/2010

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat