Anar directament al contingut

Turista, sostenibilitat i tecnologia

Turista, sostenibilitat i tecnologia

Àmbits d'investigació per a la competitivitat turística.

El Seminari Internacional d'Innovació i Turisme (INTO 2010) se celebrarà al Parc Bit de Palma els dies 21 i 22 d'octubre. La temàtica d'aquesta nova edició serà "Turista, sostenibilitat i tecnologia. Àmbits d’investigació per a la competitivitat turística".

En la primera jornada es debatrà sobre com desenvolupar valor en un DESTÍ. A continuació, es tractarà com la DISTRIBUCIÓ es beneficia de la investigació. I finalment, s'abordarà el tema del FINANÇAMENT públic de la innovació en el sector del turisme.

En la segona jornada, es tractarà com el PRODUCTE es beneficia de la investigació. I finalment, s'abordarà el tema la CIÈNCIA per a la COMPETITIVITAT.

Més informació: www.visitinnovation.com

 
Data de publicació: 18/10/2010

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat