Anar directament al contingut

Regata Princesa Sofia

Regata Princesa Sofia

Del 2 al 9 d'abril a la badia de Palma.

El 42 Trofeu SAR Princesa Sofia se celebrarà del 2 al 9 d'abril en aigües de la badia de Palma. Participaran a la regata més 700 embarcacions de classes olímpiques i 1000 regatistes d'uns 50 països. La regata mallorquina forma part de la ISAF Sailing World Cup, o Copa del Món de vela olímpica i paralímpica, un circuit internacional que agrupa les set millors regates del món.

Els organitzadors de l'esdeveniment són la Real Federación Española de Vela, la Federació Balear de Vela, el Reial Club Nàutic de Palma, el Club Nàutic S'Arenal, el Club Marítim Sant Antoni de la Platja i l'Escola de Vela Calanova.

Més informació: www.trofeoprincesasofia.org

 
Data de publicació: 31/03/2011

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat