Anar directament al contingut

Fira de ses Herbes 2011

Fira de ses Herbes 2011

Fira agrÝcola, ecol˛gica i cultural.

El poble de Selva acollirÓ aquest cap de setmana la XII Fira de ses Herbes. Com en les anteriors edicions, aquesta singular fira agrÝcola, ecol˛gica i cultural inclourÓ tot un seguit d'activitats relacionades amb les herbes: exposiciˇ i venda de productes elaborats a base d'herbes, degustacions, conferŔncies, tallers...

Per˛ la part mÚs original del programa serÓ la mostra del procÚs de destilĚlaciˇ d'aigua de murta que tendrÓ lloc el diumenge de la Fira. La murta s'anirÓ a collir al bosc de la Comuna de Caimari a primera hora del matÝ i entrarÓ dins del poble al voltant de les 10:00 h, coincidint amb l'obertura de la fira. DesprÚs, a les 12:30 h, es farÓ la destilĚlaciˇ de l'aigua de murta.

MÚs informaciˇ: www.firadesesherbes.com

 
Data de publicaciˇ: 07/06/2011

© 1996-2022 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat