Anar directament al contingut

Nit de l'Art a Palma

Nit de l'Art a Palma

Galeries i centres culturals oberts fins a mitja nit.

La quinzena edició de la "Nit de l'Art" se celebra a Palma el dijous, 15 de setembre, amb la participació d'una trentena de galeries d'art, centres culturals i museus, que mantenen obertes excepcionalment les seves portes fins a mitja nit.

Hi participen les galeries de Palma ABA, Altair, Ferran Cano, Fran Reus, Joan Guaita, Horrach Moyà, Kewenig, Maior, Pelaires, C.C.C. Pelaires, Xavier Fiol, La Caja Blanca, Gabriel Vanrell, Joan Oliver "Maneu", Joan Oliver "Maneu" Nou Espai, SKL i Centre d'Art la Real.

D'altra banda, a la sala de la planta baixa de la Misericòrdia exposen sis espais de la part forana. Són les galeries Addaya d'Alaró, Bennassar de Pollença, Marimón de Can Picafort, Matisos de la Colònia de Sant Jordi, Miquela Nicolau de Felanitx y CCA Andratx.

Pel que fa a centres culturals i museus, hi participen Caixaforum Palma, Casal Solleric, Centre de Cultura Sa Nostra, Es Baluard, Fundació Pilar i Joan Miró, la Capella de la Misericòrdia i La Llotja.

A més dels espais que figuren al programa oficial, inauguren exposició coincidint amb la "Nit de l'Art" altres galeries del centre de Palma. També hi hauran actuacions musicals com la de Caixaforum Palma amb el sextet de veus Vocal Tempo.

Els organitzadors de la gran nit de l'art a la ciutat de Palma són l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears (AIGAB) i Art Palma Contemporani Associació de Galeristes, que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, Govern de les Illes Balears i Consell de Mallorca.

Més informació sobre exposicions a la ciutat de Palma i a Mallorca: Mallorca >> Exposicions

 
Data de publicació: 22/08/2011

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat