Anar directament al contingut

Nit de l'Art a Palma

Nit de l'Art a Palma

Galeries i centres culturals oberts fins a mitja nit.

La setzena edició de la "Nit de l'Art" se celebrarà a Palma el dijous, 20 de setembre, amb la participació d'una trentena de galeries d'art, centres culturals i museus, que mantenen obertes excepcionalment les seves portes fins a mitja nit.

Hi participen les galeries de Palma ABA, Altair, Ferran Cano, Fran Reus, Horrach Moyà, Kewenig, Maior, Pelaires, C.C.C. Pelaires, Xavier Fiol, La Caja Blanca, Gabriel Vanrell, Intersecció Art, Joan Oliver "Maneu" i SKL.

D'altra banda, a la sala de la planta baixa de la Misericòrdia exposen cinc espais de la part forana i un de Maó. Són les galeries Addaya d'Alaró, Matisos de la Colònia de Sant Jordi, Miquela Nicolau de Felanitx, CCA Andratx, Centre d'Art la Real i Artara de Maó.

Pel que fa a centres culturals i museus, hi participen Caixaforum Palma, Casal Solleric, Ses Voltes, Es Baluard, Fundació Pilar i Joan Miró, la Capella de la Misericòrdia i La Llotja.

A més dels espais que figuren al programa oficial, inauguren exposició coincidint amb la "Nit de l'Art" altres galeries del centre de Palma. També hi hauran actuacions musicals com la de Caixaforum Palma amb el grup Pilgrims.

Els organitzadors de la gran nit de l'art a la ciutat de Palma són l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears (AIGAB) i Art Palma Contemporani Associació de Galeristes.

Més informació: www.nitdelartartpalma.com

Més informació sobre exposicions a la ciutat de Palma i a Mallorca: Mallorca >> Exposicions

 
Data de publicació: 13/09/2012

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat