Anar directament al contingut

S'Albufera de Mallorca

S'Albufera de Mallorca: Foto 1
S'Albufera de Mallorca
  • S'Albufera de Mallorca: Foto 1
  • S'Albufera de Mallorca: Foto 2
  • S'Albufera de Mallorca: Foto 3
  • S'Albufera de Mallorca: Foto 4

El Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, amb una superfície protegida de 1.708,75 Ha, es troba ubicat davant la badia d'Alcúdia, entre els termes municipals de Muro i Sa Pobla.

L'espai humit de s'Albufera és Zona d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA), essent un dels ecosistemes més valuosos de les Illes Balears i Pitiüses. Les aus, les anguiles, l'aigua, els ponts, els canals i la vegetació de canyet, juntament amb la platja i les dunes, conformen un espai natural molt apreciat pels amants de la natura.

El Parc acull regularment activitats dedicades a promoure els valors mediambientals i culturals de l'entorn, com ara projeccions, visites guiades, demostracions de formes de pesca tradicional i altres treballs relacionats amb la cultura popular.

L'accés al parc és a peu o en bicicleta pel Pont dels Anglesos i l'entrada és gratuïta, però s'ha de sol·licitar un permís de visita al Centre de recepció del Parc.

L'horari de visita és de 9:00 a 18:00 h entre l'1 d'abril i el 30 de setembre i de 9:00 a 17:00 h entre l'1 d'octubre i el 31 de març.

Més informació:

Web del Parc Natural de s'Albufera de Mallorca

 
Última actualització: 21/10/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat