Anar directament al contingut

Orient

Orient: Foto 1
Orient
  • Orient: Foto 1
  • Orient: Foto 2
  • Orient: Foto 3
  • Orient: Foto 4

Orient és un petit llogaret del municipi de Bunyola ubicat al centre de la vall del mateix nom. Envoltat de muntanyes, es troba a una de les zones més fèrtils de Mallorca, entre la Serra d'Alfàbia i el Puig d'Alaró. La tranquil·litat, les cases de pedra i els carrers esglaonats són els seus trets principals.

En el punt més alt del poble, situat a 450 metres d'altura, s'hi troba l'església parroquial de Sant Jordi, edificada en el segle XVIII sobre un antic oratori del segle XIII. A la part baixa, es conserven uns singulars rentadors. I als afores, destaquen les cases de cals Reis i Son Terrassa.

Al costat de la carretera que comunica el poble amb Bunyola i Alaró s'hi troba el restaurant Orient, on entre altres especialitats de cuina tradicional, es poden degustar els populars rostits de porcella. Al costat de la carretera també hi ha el restaurant de l'hotel Dalt Muntanya i a la part alta del poble, complementa l'oferta gastronòmica el restaurant Mandala, especialitzat en cuina francesa.

Pel que fa a l'oferta d'allotjament, a més de l'esmentat hotel Dalt Muntanya, a la plaça de l'Església s'hi troba l'hotel Son Palou. Ja al afores del poble s'hi troben L'Hermitage, antiga possessió reconvertida en hotel rural i restaurant, i la finca Honor Vell antigament dedicada a la producció d'oli i avui dia condicionada com establiment d'agroturisme.

 
Última actualització: 07/11/2004

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat