Anar directament al contingut

Accessibilitat

MallorcaWeb s'ha embarcat en una important reforma de totes les seves pÓgines web, per adaptar-les als estÓndards de l'XHTML (Extensible Hypertext Markup Language) que recomana el W3C (World Wide Web Consortium). L'objectiu Ús oferir major accessibilitat i funcionalitat al sistema, requisits imprescindibles per a un portal basat en els continguts i amb forša trÓnsit.

El llenguatge XHTML Ús la nova versiˇ de l'HTML i estÓ dissenyat per oferir una major accessibilitat a tot tipus de plataformes, abrašant des de PDA i televisors, fins als navegadors especialitzats que utilitzen les persones amb discapacitats o els robots indexadors de pÓgines web tipus Google.

Aquest nou sistema permet separar els continguts del disseny, mitjanšant la utilitzaciˇ dels fulls d'estil CSS (Cascading Style Sheets), fent que les pÓgines puguin ser llegides amb i sense grafisme. Desapareixen totes les taules i els gifs que s'utilitzaven per maquetar, fent que el codi font sigui molt mÚs simple i les pÓgines es carreguin molt mÚs aviat.

Els navegadors antics tenien moltes dificultats per interpretar correctament els fulls d'estil CSS, per˛ les versions recents que utilitzen la gran majoria d'internautes permeten que el webmaster pugui preveure amb forša exactitud l'aspecte que tendran els documents web. ╔s possible que els usuaris amb versions molt antigues vegin la pÓgina sense cap estil, per˛ aixÝ i tot, podran accedir al contingut.

Tots els usuaris estan convidats a comunicar qualsevol defecte que observin a les pÓgines, a travÚs del f˛rum Maquetar webs amb CSS o amb taules?

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat