Anar directament al contingut

Premi Web 2005

Premi Web 2005 de BalearWeb

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la sisena edició del Premi Web.

La iniciativa compta un any més amb el patrocini de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, pel fet que el concurs s'adreça a pàgines en català, i com a novetat també compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Ciutadella, ja que la festa de cloenda del Premi tindrà lloc a Ciutadella de Menorca. Enguany s'ha triat aquest municipi amb motiu que el guanyador de l'anterior edició del Premi Web, Òscar Barber, és ciutadellenc.

Com de costum s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi i l'allotjament gratuït de la web, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

Algunes de les webs premiades en anteriors edicions del concurs són: Sant Joan: Festes de Ciutadella de Menorca, Xarxa de Biblioteques Públiques de Menorca, Puig de Maria de Pollença, Rata Pinyada, Serra i Costes, m.ar, Alfonduco Edicions, Fotografia de Natura, lavila.org, Webverd, 9D-La Novena Dimensió, Folk de Mallorca i vinedefesta.com.

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat