Anar directament al contingut

La música de les Illes Balears al Midem de Cannes

La música de les Illes Balears al Midem de Cannes
Avui dimecres, 26 de gener, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Nilda Fernández i Marina Rossell actuaran al Gran Auditori del Palau de Festivals de Cannes en el concert de la Nit Mediterrània que es celebrarà en el marc de la fira Midem, la més important del món dedicada a la música. El concert compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya i del Govern de les Illes Balears.

Pere Muñoz, director general de Cultura del Govern, s'ha desplaçat a la Fira per assistir al concert i donar suport als productors musicals de les illes que hi són presents. Segons declara Pere Muñoz, "un dels objectius prioritaris d'aquesta Direcció General és la projecció exterior de la cultura de les Illes Balears i pensam que el Midem és una bona oportunitat per difondre l'obra dels nostres músics"

Ona Digital amb Miquel Brunet i Blau amb Miquel Àngel Sancho són les discogràfiques de les illes presents al Midem d'enguany. Blau compta amb estand propi i Sancho destaca la bona acollida de Joan Pons amb el disc Les set paraules de Crist. Per la seva banda Ona Digital centra la seva promoció en el grup Capel·la.

Tant Brunet com Sancho coincideixen en destacar que el gran tema de l'edició d'enguany del Midem és l'Internet. La indústria discogràfica mundial està molt preocupada per la dificultat de controlar la difusió de la música a través de la xarxa. Això ha centrat les taules rodones i debats amb els quals s'ha iniciat el Midem.

Blau: Especial Música 98-99 (Selecció de música de les illes Balears. Real Àudio)
 
Data de publicació: 26/01/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat