Anar directament al contingut

Cinema: El Mar d'Agustí Villaronga a la Berlinale

Cinema: El Mar d'Agustí Villaronga a la Berlinale
El film "El Mar" basat en l'obra del mateix nom de l'autor de Santanyí, Blai Bonet, i dirigit pel també mallorquí Agustí Villaronga s'estrenarà el pròxim dia 15 a la Berlinale. El film, rodat en català, competeix oficialment en el Festival Internacional de Cinema de Berlín, que celebra el seu 50 aniversari, juntament amb altres 20 produccions.

L'obra, que compta amb la participació de Roger Casamajor, Bruno Bergonzini i Ángela Molina, se situa a Mallorca, en plena guerra civil espanyola, on uns nins són testimoni de les execucions de membres del Front Popular, portades a terme pels franquistes.

ACTUALITZACIÓ (13/2/2000)

El director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Pere Muñoz, i l'escriptor i coguionista d'El MAR, Biel Mesquida, van presentar divendres passat un llibret divulgatiu del film, en català, alemany i anglès, del qual s'han editat uns 5000 exemplars per ser distribuïts a la Berlinale.

ACTUALITZACIÓ (21/2/2000)

Ahir al vespre, en un acte celebrat a l'Ajuntament de Berlín, Agustí Villaronga va recollir el Premi Manfred Salzgeber atorgat al film El Mar. El premi, dotat amb 30.000 marcs més la subtitulació del film en cins idiomes, porta el nom d'un dels fundadors de la secció Panorama de la Berlinale.
 
Data de publicació: 10/02/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat