Anar directament al contingut

Artà: Festes de Sant Salvador

Artà: Festes de Sant Salvador
Artà celebrarà entre els dies 29 de juliol i 7 d'agost les festes patronals de Sant Salvador. Amb aquest motiu, l'Ajuntament ha preparat un ampli i variat programa de festes que inclou esdeveniments per a tots els gustos i per a totes les edats: activitats esportives, cercaviles, concursos, exposicions, concerts, teatre... Les festes de Sant Salvador d'Artà són conegudes per la gran participació i implicació que assoleixen, tant per part de la gent del poble, com dels visitants.

L'acte inaugural tindrà lloc dissabte, 29 de juliol, a les 22 h a la plaça de l'Ajuntament, amb el ball dels capgrossos, música de l’estol de xeremiers de l’escola de música d’Artà, convidada del batle, coet boiet... Seguidament, a les 22,30 h, des de la mateixa plaça, s'iniciaran els correfocs a càrrec d'Iguana Teatre. I per acabar la vetllada, Jazz a la plaça del Conqueridor amb LAURA SIMÓ I JAUME GINARD GRUP, i Festa a l’interior del bar Can Matemales.

Altres actes prevists, que destaquen de forma especial, són el 5è Concert al torrent de na Borges, el diumenge 30 de juliol; els concert de música clàssica al claustre del Convent dels Franciscans (Festival Antoni Lliteres), els diumenges 30 de juliol i 6 d'agost; la Nit de poesia mallorquina amb PEP TOSAR i LLUÍS MASSANET i guitarra amb JOAN BIBILONI, el dimarts dia 2 d'agost; i la inauguració de l’exposició “Miquel Barceló i Manuel de Falla”, al Fons Documental Miquel Barceló, 2a planta de Na Batlessa, el diumenge dia 6 d'agost.

I per acabar, el dilluns 7 d'agost, recomanem la Festa pagesa a la plaça del Conqueridor amb l’agrupació ESCLAFITS I CASTANYETES, a les 22 h i a mitjanit, a la mateixa plaça, gran traca de fi de festa.

Porgrama complet de les Festes de Sant Salvador: www.vinedefesta.com
Més informació sobre Artà: www.mallorcaweb.net/arta, www.mallorcaweb.net/sespaisses
Altres webs i notícies relacionades amb Artà
 
Data de publicació: 22/07/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat