Anar directament al contingut

Inauguració de l'Auditori d'Alcúdia

Inauguració de l'Auditori d'Alcúdia
El nou Auditori d'Alcúdia obrirà les seves portes el proper diumenge, 9 de juliol, amb la participació estel·lar dels Comediants. Durant el dia, a partir de les 12 h, el centre de la vila i la zona de la platja d'Alcúdia es vestiran de color amb l'espectacle de carrer que han preparat els Comediants per presentar l'obertura de l'Auditori. Posteriorment, a partir de les 19 h i fins a les 22 h, el nou centre oferirà ininterrompudament visites-espectacle, també a càrrec de la companyia de teatre.

La inauguració oficial tindrà lloc dijous, 13 de juliol, a les 12 h, amb les intervencions del batlle d'Alcúdia, Miquel Ferrer; de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i del president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich; i amb el concert de la Camerata de Sa Nostra. Al vespre es celebrarà un segon recital a càrrec de la coral Ciutat d'Alcúdia i de la Banda Municipal de Música.

El 14 de juliol, l'Auditori iniciarà la seva activitat regular, amb una cartellera que inclou un concert d'òpera per presentar els guanyadors del Concurs Internacional de Cant "Noves Veus" el mateix 14 de juliol; l'actuació del cantautor català Lluís Llach, el dia 15; la lectura del pregó de les festes patronals de Sant Jaume d'Alcúdia, a càrrec del rector de la UIB, Llorenç Huguet, seguida d'un concert extraordinari de l'Orquestra Simfònica de Balears "Ciutat de Palma", el dia 16; i la representació de les obres teatrals "Altres Veus" (Iguana Teatre), "Peter Pan" (Teatre Educatiu) i "Tanca la porta que tinc Freud" (Companyia de Toni Albà), els dies 18, 19 i 23 respectivament.

Més informació a la secció de novetats de l'Ajuntament d'Alcúdia

Webs i altres notícies relacionades amb Alcúdia
 
Data de publicació: 06/07/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat