Anar directament al contingut

Quetglas, nou conseller d'Obres Públiques

Quetglas, nou conseller d'Obres Públiques
Aquest matí ha tengut lloc a la Capella del Consolat de Mar la presa de possessió del nou conseller d'Obres Públiques, Habitatge i Transport del Govern de les Illes Balears, Francesc Quetglas.

El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, va signar ahir el nomenament del nou conseller, després que l'anterior titular de la Conselleria, Josep Antoni Ferrer i Orfila, presentàs el passat dijous, dia 27 de setembre, la seva dimissió al president del Govern.

Francesc Quetglas Rosanes (Barcelona, 1948) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i funcionari del Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat des de l'any 1978.

Entre els anys 1978 i 1981, ocupà el càrrec de subdirector general de Cooperació Informativa del Govern central presidit per Adolfo Suárez. Del 1982 al 1986 va presidir el partit polític Centre Democràtic i Social ( CDS ) a les Balears, essent diputat autonòmic  i senador per Balears del 1987 al 1991.

L'any 1995 va ser elegit diputat autonòmic pel PSIB-PSOE com a independent, afiliant-se a aquest partit a l'any 1996. Entre 1995 i 1999 va ser president de la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca, on presumptament va ser víctima d'un cas d'espionatge electrònic, i diputat autonòmic. A l'any 1999 va ser nomenat per l'actual Govern director del Centre Balears Europa, càrrec del qual va dimitir fa uns mesos.

Foto © CAIB
 
Data de publicació: 29/09/2001

© 1996-2018 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat