Anar directament al contingut

Centre d'Informació Agrària Mundial de la FAO

Centre d'Informació Agrària Mundial de la FAO
On és necessària avui dia ajuda alimentària d'emergència? Quants aliments es produeixen al món? Hi haurà sequera enguany a Guatemala? La resposta a aquestes i moltes altres preguntes es troba al Centre d'Informació Agrària Mundial de la FAO (WAICENT).

El programa WAICENT constitueix una plataforma de sistemes globals d'informació per accedir als immensos recursos informatius de la FAO. Entre els sistemes inclosos es troben, per exemple: el Sistema Mundial d'Informació i Alerta sobre l'agricultura i l'alimentació (SMIA), el qual permet alertar de futures sequeres o crisis de fam a una determinada zona del món; el Sistema de Prevenció d'Emergència de Plagues i Malalties Transfrontereres dels animals i las plantes (EMPRES) o el Sistema d'Informació i Alerta Mundial sobre els recursos fitogenètics (SIAM).

La base de dades estadística FAOSTAT aglutina dades agrícoles de més de 210 països i territoris, així com uns 3000 temes relacionats amb els sectors de l'agricultura, la pesca, la silvicultura i la nutrició. Aquesta abundant informació, disponible en àrab, espanyol, anglès i francés, és consultada cada mes per més de 3 milions d'usuaris d'arreu del món.

Més informació:
- Comunicat de premsa de la FAO (16/10/2001)
- WAICENT
 
Data de publicació: 21/10/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat