Anar directament al contingut

Cinema infantil: "Martina i la festa d'aniversari"

Cinema infantil: "Martina i la festa d'aniversari"
El dibuixant danès Jannick Hastrup ens presenta noves aventures de Martina i els seus companys els ratolins, aquest cop, ambientades a la ciutat. Adreçada al públic més menut, la pel·lícula "Martina i la festa d'aniversari" s'estrenarà el proper divendres, 16 de novembre, al Cinema Rívoli de Palma, en versió catalana.

El film segueix el mateix estil lleuger de "Martina i els ratolins", plantejant temes de fons amb clau d'humor i explorant el món dels més petits. Si en la primera pel·lícula la principal preocupació del director, Jannik Hastrup, es concentrava en la mida dels personatges i en el seu procés d'adaptació, aquesta segona història ens acosta a les dificultats amb què es troben aquells que pateixen una discapacitat física, i a la problemàtica dels maltractaments familiars.

La pel·lícula arriba a Mallorca emmarcada en la campanya de promoció de cinema en català impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. A més de les sessions en horaris comercials, hi haurà projeccions per a escolars, a partir del dia 12 de novembre.
 
Data de publicació: 09/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat