Anar directament al contingut

BalearWeb convoca el Premi Web 2002

BalearWeb convoca el Premi Web 2002
El dia 23 de maig, coincidint amb la celebració d'un encontre cultural virtual en el qual participaran artistes de les illes, es donarà a conèixer el guanyador del "Premi Web 2002".

BalearWeb, la capçalera que agrupa i dóna serveis comuns a MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, convoca la tercera edició del Premi Web entre els usuaris del BalearWeb FREEmail, servei gratuït que ofereix espai de disc per allotjar planes web i bústies de correu electrònic.

Objectiu i requisits de participació
L'objectiu d'aquest concurs és promoure els continguts relacionats amb la cultura i l'economia de les Illes Balears i Pitiüses a Internet, per tant les webs presentades han de ser en català i opcionalment en d'altres idiomes, i el seu contingut ha d'estar relacionat amb la cultura o l'economia de Mallorca, Menorca, Eivissa i/o Formentera. A més a més, les pàgines web concursants s'han d'allotjar a l'espai web assignat pel servei BalearWeb FREEmail i complir les condicions que es troben en el formulari d'alta del servei gratuït. Els interessats han de confirmar la seva participació enviant un missatge a master@balearweb.com abans del 3 de maig de 2002. Aquells que encara no siguin usuaris del servei FREEmail, i vulguin participar en el Premi, hauran de sol·licitar l'alta prèviament, a través del formulari de registre.

Jurat
El jurat que decidirà el guanyador del "Premi Web 2002" estarà format pels autors de les webs que foren premiades a les edicions anteriors del concurs i per dues persones més designades per BalearWeb.

Premi
Es concedirà a l'autor de la web guanyadora un premi consistent en la compra d'un domini propi i l'allotjament de la web --gratuïtament i de per vida--, i la quantitat de 600 €. El dia 23 de maig, coincidint amb la celebració d'un encontre cultural virtual en el qual participaran artistes de les illes, es donarà a conèixer el guanyador del "Premi Web 2002".

Enquesta
Del 6 al 19 de maig de 2002 es realitzarà una enquesta online, accessible des de les portades de MallorcaWeb, MenorcaWeb, EivissaWeb i FormenteraWeb, per tal que tots els internautes interessats puguin votar per la millor web del 2002. Els resultats de l'enquesta seran tinguts en compte pel jurat, però no seran vinculants.

Xat amb els concursants
La reunió tindrà lloc el 16 de maig de 2002, a les 21 h, a la sala de Xat de BalearWeb. L'objectiu de l'encontre és que els participants en el concurs es puguin conèixer i contrastar les seves opinions sobre les webs presentades al Premi i sobre Internet en general.
 
Data de publicació: 17/03/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat