Anar directament al contingut

Festes patronals de Sant Joan a Deià

Festes patronals de Sant Joan a Deià
Amb l'inici del IV Torneig de Tennis Pere Magraner, que es celebra a la pista municipal i a la pista de l'hotel Costa d'Or, ahir 13 de juny va començar el programa de les Festes Patronals de Sant Joan a Deià, organitzades per l'Ajuntament amb la col·laboració d'entitats i empreses del municipi.

El programa de festes inclou diverses activitats esportives, culturals i religioses. Avui, 14 de juny, a les 21:00 h, Schola Cantorum de Mallorca oferirà un concert a l'església. Entre altres activitats, el 20 de juny, a les 21:30 h, se celebrarà a l'Amfiteatre Municipal Joan Mas la tradicional lectura del pregó de festes, enguany a càrrec del professor de la UIB Gonçal A. López i Nadal, i a continuació actuarà el grup de musica popular mallorquina Herbes Dolces. El 21 de juny, a partir de les 22:00 h, tendrà lloc a la pista esportiva municipal una Verbena amb l'actuació dels grups Fet a mà, Alabama, Pa amb oli band i Amb una mica de sort, i l'endemà 22 de juny, al mateix lloc i a la mateixa hora, també hi haurà Verbena amenitzada per l'Orquesta Victoria, Orquesta Malpaso i Horris Kamoi.

El dilluns 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 11:00 h, tendrà lloc a l'església l'Ofici Solemne Concelebrat en honor del patró de Deià. Durant l'acte religiós actuaran la Coral de Sant Francesc de Paula i les Cantadores de Deià. Els actes programats finalitzaran amb la representació de l'obra de teatre "Millor per s'octubre" de la companyia Xesc Forteza i amb una traca de fi de festes.

Es pot consultar el programa complet de les festes a la publicació electrònica Deia.info.

Més informació i fotografies del municipi: Deià, l'atracció del paisatge

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 14/06/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat