Anar directament al contingut

Ke Reggae Ska guanya el concurs de Joves per la Llengua

Ke Reggae Ska guanya el concurs de Joves per la Llengua
El pati del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma fou el marc escollit per celebrar el passat dijous la Festa de commemoració del VIII Aniversari dels Joves de Mallorca per la Llengua, entitat juvenil dedicada a impulsar la normalització del català a l'illa i organitzadora d'esdeveniments com el Correllengua i l'Acampallengua.

Els actes varen començar amb unes paraules de Miquel Socies, portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua, per donar pas a la final del "I Concurs de música moderna jove per la llengua" amb l'actuació dels cinc grups seleccionats: Poques Feines, Ke Reggae Ska, Límit, Estranya Ment i La Família López.

Un cop finalitzades les actuacions el nombrós públic assistent va triar en votació a Ke Reggae Ska com a grup guanyador del concurs, decisió que no es va donar a conèixer fins després del concert que oferí Fora des Sembrat com a grup convidat.

Més informació:

Reportatge fotogràfic realitzat per MallorcaWeb amb imatges de la presentació de l'acte i de l'actuació de Poques Feines, Ke Reggae Ska, Límit, Estranya Ment, La Família López i Fora des Sembrat.

Foto © BalearWeb: Ke Reggae Ska
 
Data de publicació: 12/07/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat