Anar directament al contingut

L'humor de la pintura de Sabala

L'humor de la pintura de Sabala
La pintora Sabala (Barcelona, 1956) exposa durant els mesos de juny i juliol de 2003 la seva obra més recent a la Galeria Bennàssar de Pollença. L'artista recrea en els seus quadres, amb humor i ironia, personatges de mitjana edat divertint-se en el seu temps de lleure. Homes i dones representats de forma figurativa que viuen les seves fantasies a la pista de tennis o al sofà de casa.

Sabala és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Central de Sant Jordi a Barcelona i des de l'any 1981 ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives a destacades galeries internacionals.

Més informació: www.galeriesbennassar.com

Foto: Obra de Sabala a la portada del catàleg de l'exposició editat per la Galeria Bennàssar
 
Data de publicació: 18/06/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat