Anar directament al contingut

Neal Casal actuarà al "Waiting for Waits"

Neal Casal actuarà al "Waiting for Waits"
Després de l'èxit de les anteriors edicions, els dies 4, 10, 11, 17 i 18 de juliol de 2003 es celebrarà el tercer cicle de concerts acústics "Waiting for Waits", organitzat per Tomeu Gomila amb l'objectiu de retre homenatge al polifacètic artista californià Tom Waits, músic i cineasta amb una forta personalitat que s'ha identificat sempre amb els sectors més obscurs i marginals de la societat.

Aquesta tercera edició del "Waiting for Waits" comptarà amb la presència destacada de Neal Casal que actuarà, acompanyat de Lisa Germano, el 17 de juliol a la seu d'ARCA de Palma i el 18 de juliol al Claustre de Sant Francesc de Muro. Prèviament actuarà el grup mallorquí El Diablo en el Ojo amb un set de versions de Tom Waits. Amb motiu d'aquest doble concert, S'Altra Web ha publicat una interessant entrevista a Neal Casal realitzada per Joan Andreu Juan Torrens.

El programa d'enguany es complementa amb les actuacions de JC & Angelina Grimshaw el 4 de juliol al Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma i de Martha Wainwright i Peter Case el 10 de juliol a la seu d'ARCA a Palma i l'11 de juliol a Sa Congregació de Sa Pobla.

El preu d'entrada oscila entre 12 i 14 euros, excepte el concert del 4 de juliol al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma que és d'entrada gratuïta. Informació i reserves: waitingforwaits@yahoo.es

Foto © Neal Casal
 
Data de publicació: 23/06/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat