Anar directament al contingut

Concerts a Banyalbufar

Concerts a Banyalbufar
El proper dissabte 12 de juliol, a les 21:00 h, tendrà lloc a l'església parroquial de Banyalbufar el primer concert de la tretzena edició del tradicional cicle de Concerts a Banyalbufar organitzat per l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Associació Cultural Bany-Al-Bahar i de la Parròquia de Banyalbufar i el patrocini del Consell de Mallorca.

Aquest primer concert serà a càrrec dels percussionistes Armando Lorente i Susana Pacheco, que amb instruments com la marimba o el vibràfon, oferiran obres de J.S. Bach, Chick Corea i Lennon and McCartney, entre d'altres.

El següent concert programat es celebrarà el dissabte 9 d'agost, al mateix lloc i a la mateixa hora, i comptarà amb la participació del grup Studium Cor de Cambra i la pianista Suzanne Bradbury, que actuaran sota la direcció de Carles Ponseti.

El cicle tendrà continuïtat els mesos de setembre i octubre i finalitzarà el mes de novembre amb un concert d'orgue, dins el marc del "X Simpòsium i Jornades Internacionals de l'orgue històric de les Balears" organitzat per la Fundació ACA.

Més informació sobre Banyalbufar: Passeig virtual per Banyalbufar

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 07/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat