Anar directament al contingut

Festes a Cala Millor

Festes a Cala Millor
Els dies 1, 2 i 3 d'agost es celebraran a Cala Millor les festes de la Mare de Déu dels Àngels. Segons informa Antoni Genovart a la redacció de MallorcaWeb, els actes programats per l'Ajuntament de Son Servera s'iniciaran el divendres 1 d'agost a les 20:30 h amb cercavila i concert de la Banda de Música Local de Son Servera i a continuació hi haurà a la plaça Mallorca una projecció de cinema a la fresca.

L'endemà, dissabte 2 d'agost, els actes es reprendran a les 11:00 h amb un concurs de castells d'arena i a partir de les 20:00 h tendrà lloc a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels la missa concelebrada, a continuació la dissenyadora Ágata Ruiz de la Prada pronunciarà el tradicional pregó de festes i per acabar hi haurà una actuació de ball de bot amb els grups Sa Torre i S'estol Porrerenc. Els actes de la jornada finalitzaran amb una gimcana nocturna.

Finalment, el diumenge 3 d'agost a partir de les 19:00 h hi haurà davant l'Oficina d'Informació Turística de Cala Millor animació infantil amb Spaghetti i música i ball amb el grup Sa Revetla.
 
Data de publicació: 29/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat