Anar directament al contingut

Festes de la Beata a Vilafranca

Festes de la Beata a Vilafranca
Vilafranca de Bonany celebrarà a partir del 24 de juliol  una nova edició de les Festes de la Beata. Entre altres activitats, el dissabte 26 de juliol, a les 21:30 h, el metge Miquel Barceló Miralles pronunciarà el pregó de festes a la Plaça Major i seguidament hi haurà una mostra de ball a càrrec de l'agrupació Vilafranca Balla i Bota i fi de festa amb ball obert a tothom a càrrec de Música Nostra. L'endemà diumenge 27 de juliol a partir de l'hora baixa tendran lloc una demostració eqüestre, un concert de la coral Els Brulls de Vilafranca al Teatre Municipal, tremponada popular a benefici de les obres de reforma de l'Església i passacarrers i fi de festa amb Sa Rual Jazz Mort.

Els actes programats continuaran el dilluns 28 de juliol amb una conferencia de Damià Pons, el dimarts 29 de juliol hi haurà una tarda d'animació al polisportiu i la companyia Picadís Teatre representarà l'obra "Lluna de mel" a la Plaça Major i el dijous 31 de juliol tendrà lloc al parc Josep Maria Llompart un sopar solidari organitzat per l'Associació Llevant en Marxa.

El divendres 1 d'agost a partir de les 17:00 h sortiran els dimonis i caparrots de davant de l'Ajuntament per iniciar un passacarrers amb els xeremiers de Vilafranca i les Bandes de Música de Petra i Vilafranca i la jornada finalitzarà amb un concert de rock que oferiran els grups Es Reboster, Família López i Els Pets. L'endemà dissabte 2 d'agost, després del concert de la Banda de Música de Petra, es celebrarà una verbena amb l'actuació dels grups Sabor Latino i Espais Verds.

Finalment el diumenge 3 d'agost hi haurà un Combat de Glosadors al Teatre Municipal i un concert de fi de festes a l'Església Parroquial amb els conjunts Sal de Cocó i Menaix a Truà.

Més informació: www.vilafrancaterrabona.com

Foto cedida per l'Ajuntament
 
Data de publicació: 22/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat