Anar directament al contingut

Festes de Sant Jaume arreu de l'Illa

Festes de Sant Jaume arreu de l'Illa
El calendari festiu de Mallorca segueix el seu curs i en la plenitud estiuenca arriba Sant Jaume, que se celebra a Alcúdia, Algaida, Calvià, Portocolom, Santanyí, Sa Pobla, Manacor...

Alcúdia celebrarà les festes del seu patró amb un complet programa d'actes que destaca especialment per la seva oferta musical i teatral, amb actuacions a càrrec del músic colombià Juanes i de la parella de còmics Paco Moran i Joan Pera, entre moltes d'altres.

Les Festes de Sant Jaume a Algaida inclouen un element que destaca de forma molt especial: el ball dels cossiers, que es podrà veure el dia de la revetla, dijous 24 a les 20:00 h, i l'endemà, el dia del Sant durant i després de la missa de les 11:00 h. Com a novetat, enguany coincidint amb les festes es celebrarà la primera Algaida Party. El programa complet es pot consultar en format PDF.

Sant Jaume és el patró de Calvià i les festes que s'hi organitzen per celebrar-ho són de les més sonades del municipi. El programa d'actes, que es pot consultar a l'agenda de la web de l'Ajuntament, es prolongarà fins dissabte 26 amb activitats culturals, esportives i d'oci per a totes les edats.

També és el patró de Portocolom, on hi haurà una regata de vela llatina, a més de molt altres actes festius que es poden consultar en aquesta notícia de la web de l'Ajuntament.

Santanyí celebra aquests dies amb moltes activitats les festes de Sant Jaume, com es pot veure en aquest programa en format PDF, tot i que les seves festes patronals no són fins el 24 de novembre, Sant Andreu.

I a Sa Pobla les festes de Sant Jaume se celebren conjuntament amb les de Santa Margalida, i abracen el Festival de Jazz a Sa Pobla i el IX Tradicionarius.

Muro celebra amb diverses activitats les Festes de Sant  Jaume, tot i que la festa patronal de la localitat, la que se celebra més intensament, és per Sant Joan. I a Manacor, els dies 25 i 26 de juliol, es farà la tradicional Fira nocturna d'Artesania, acompanyada de diverses actuacions.
 
Data de publicació: 17/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat