Anar directament al contingut

Festival de Música Clàssica al Pla de Mallorca

Festival de Música Clàssica al Pla de Mallorca
Concerts a les esglésies de Petra, Santa Eugènia, Lloret, Sineu, Porreres, Montuïri i Maria de la Salut i al Santuari de Cura

El proper dissabte 19 de juliol, a les 18:45 h, es celebrarà a l'Església Parroquial de Petra el primer concert del "XVI Festival Internacional de Música Clàssica de la Mancomunitat del Pla de Mallorca", a càrrec del Quintet Urfé de l'Havana. El  diumenge 27 de juliol, a les 19:00 h, la Nova Orquestra Alemanya oferirà el segon concert programat a l'Església Parroquial de Santa Eugènia.

El primer concert del mes d'agost tendrà lloc el diumenge dia 3, a les 21:00 h, a l'Església Parroquial de Lloret, a càrrec de Sixters Grup Vocal, i el divendres 8 d'agost, a les 21:30 h, actuarà a l'Església Parroquial de Sineu la Orquestra del Kremlin de Moscou. A continuació, el dissabte 16 d'agost, a les 20:00 h, l'Orquestra Percussió Mallorca oferirà un concert a l'Església Parroquial de Porreres; el divendres 22 d'agost, a les 21:30 h, actuarà a l'Església Parroquial de Montuïri l'Orquestra de Cambra Octur France; i el diumenge 31 d'agost, a les 20:00 h, el Cor de Cambra Poema Harmònic actuarà a l'Església Parroquial de Maria de la Salut.

Finalment, el Quartet Vocal Scholaris clourà el Festival amb un concert que tendra lloc al Santuari de Cura el diumenge 14 de setembre a les 20:00 h.

Tots els concerts són d'entrada lliure i gratuïta.
 

Foto © BalearWeb: Cura
 
Data de publicació: 17/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat