Anar directament al contingut

Santa Margalida: festes a Felanitx, Santa Margalida, Santa Maria i Sa Pobla

Santa Margalida: festes a Felanitx, Santa Margalida, Santa Maria i Sa Pobla
El proper dia 20 de juliol se celebra la festivitat de Santa Margalida a Felanitx, a Sant Margalida, a Santa Maria del Camí i a Sa Pobla.

A Felanitx les festes destaquen per les actuacions dels cavallets, el dissabte 19 i el diumenge 20, però també inclouen d'altres activitats interessants que es poden consultar en aquesta notícia de la web de l'Ajuntament, com ara un concert de Tomeu Penya la nit del dissabte. Tot i això, aquestes festes no són tan populars com les de Sant Agustí, que se celebren a finals d'agost.

Els margalidans celebren la festa de Santa Margalida durant tota aquesta setmana amb propostes molt diverses. El programa d'actes, disponible en format PDF, no és tan extens com el de les festes de la Beata, que se celebren a principis de setembre.

A Santa Maria del Camí les festes de Santa Margalida sí són les més importants del municipi i el programa (format PDF) dura molts dies. Per aquest divendres hi ha programada una jornada solidària i la "II Trobada de Dimonis", que comptarà amb la participació d'un gran grup de colles de Santa Maria, Alaró, Campos, Sant Joan, Sa Pobla...

Les festes de Santa Margalida a Sa Pobla se celebren conjuntament amb les festes de Sant Jaume, i abracen el Festival de Jazz a Sa Pobla i el IX Tradicionarius.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 17/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat