Anar directament al contingut

Santa Praxedis a Petra

Santa Praxedis a Petra
El 21 de juliol se celebra el dia de Santa Praxedis, patrona de Petra. I com cada any, per aquestes dates, el municipi commemora la festivitat de la patrona amb un extens i variat programa de d'actes, entre els quals destaquen, pel seu caire tradicional, les Completes solemnes de Sant Praxedis i tot un seguit de jocs populars, com ara la recollida de joies amb el dimoni i xeremiers, la trencadissa d'olles i el pal ensabonat.

Pel que fa a les actuacions musicals, el programa de festes d'enguany inclou una selecta oferta que ja es va iniciar el passat cap de setmana amb diversos concerts destacats. Pels propers dies, estan previstes actuacions a càrrec dels grups Balls i Tonades de Mallorca i Xaloc Música (divendres 18), Quintet Orfe de l'Havana, Jarabe de Palo, Cocktail i Química Latina (dissabte 19), Tumbet de Solfa i Espais Verds (diumenge 20)

El programa festiu, que es pot consultar en format PDF, es completa amb diverses exposicions, competicions esportives, teatre i altres activitats.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 15/07/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat