Anar directament al contingut

Festes del Rei En Jaume a Santa Ponça

Festes del Rei En Jaume a Santa Ponça
Aquest cap de setmana han començat a Santa Ponça les Festes del Rei En Jaume amb motiu de la celebració del 774 Aniversari del desembarcament del rei Jaume I a la badia de la localitat. El calendari festiu, que es pot consultar a la web de l'Ajuntament de Calvià i en aquest document en format PDF, inclou un ampli i variat programa d'actes que es prolongaran fins el diumenge 7 de setembre.

És de destacar la trobada de gegants que se celebrarà aquest dissabte dia 30 d'agost, així com els actes commemoratius de l'arribada dels cristians, que se celebraran el dijous dia 4 de setembre a partir de les 20:00 h a la Creu de Santa Ponça.

El Mercat Medieval –que inclourà un animat programa de cercaviles, titelles, contacontes i altres espectacles– s'inaugurarà al Passeig Marítim el divendres dia 5 i romandrà obert durant tot el cap de setmana de 12:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 24:00 h. El mateix divendres, a partir de les 19:00 h a la Pinada, se celebrarà l'entrega d'estendards i la representació d'una part del "Llibre dels Feyts", el Ball dels Cavallers i el Ball dels Escamots, la desfilada sarraïna i el sopar als campaments amb música i ball amenitzat per Música Nostra i Al Mayurqa.

Els actes centrals del dissabte dia 6 seran la concentració de naus cristianes, el desembarcament, la desfilada de cristians i sarraïns, la batalla final i el Ball dels Escamots.

I el diumenge dia 7, se celebraran, entre altres actes, una paellada popular a la Pinada, la Missa a l'església parroquial i el concert del Rei en Jaume a càrrec de la Banda Municipal de Calvià.
 
Data de publicació: 30/08/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat