Anar directament al contingut

Festa des Vermar a Binissalem

Festa des Vermar a Binissalem
La XXXIX Festa des Vermar començà el passat dissabte amb l'Obert d'Escacs que organitza anualment el Club d'Escacs Binissalem. Però els actes centrals del programa se celebraran entre el 20 i el 28 de setembre.

La Vermada, que se celebra cada any a finals de setembre, coincidint amb la verema, és la festa més important de Binissalem, quan tot el caràcter d'aquest poble del Raiguer surt al carrer: fideus de vermar, carrers endiumenjats, cercaviles, balls i, sobretot, el vi acompanyaran la gran festa dels binissalemers.

El programa festiu per enguany inclou un ampli ventall d'activitats, que abraça exposicions, actuacions, glosses, cercaviles, demostracions, activitats esportives i un llarg etcètera. Bona part de les activitats estan relacionades directament amb la tradició vinatera de la vila, com ara el curset de tast de vins, que se celebra aquests dies a Can Gelabert; la festa dels trepitjadors i la batalla del raïm, que tendran lloc el dissabte 20 a partir de les 12:30 h; el concurs de trepitjar Raïm que se celebrarà el diumenge 21 a partir de les 18:00 h; o la 3a Fira des Vermar que tendrà lloc durant el cap de setmana del 27 al 28.

La tradicional desfilada de carrosses "Vermada 2003" se celebrarà el dissabte 27, a partir de les 17:00 h, i el Concurs de Raïms i l'Ofrena a Nostra Senyora de Robines del Most Novell, a càrrec dels vermadors i vermadores d'enguany, tendran lloc el diumenge 28 a les 11:30 després de la Missa de Festa.

El programa complet d'actes es pot consultar al portal binissalem.com.

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 15/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat