Anar directament al contingut

Primer disc del grup eivissenc Stock de Rock

Primer disc del grup eivissenc Stock de Rock
El grup eivissenc Stock de Rock, conegut per les seves nombroses actuacions a les Pitiüses, com ara a la darrera edició de la Trobada de Músics per la Llengua o a les passades Festes de San Agustí, ha enregistrat el seu primer treball discogràfic titulat "Figa de Pic". Produït per Blau, el nou CD inclou 10 cançons de pop-rock escrites pel grup amb l'objectiu de contagiar el seu entusiasme per la música i l'amor a la seva terra. La banda ha volgut deixar clara la seva aposta per la interculturalitat i la solidaritat i destinarà 2 euros de la venda de cada CD a la lluita contra la SIDA amb la col·laboració de l'entitat ALAS. Els components d'Stock de Rock són Jaume Navas (guitarra), Edu "Halfneck" Mayol (bateria), Darwin Chuquirima (teclat i veu) i Ramon Mayol (baix i veu).

La banda eivissenca ens diu des de la seva nova web que "a les Pitiüses no és fàcil fer rock, i encara és més difícil si ho fas en la llengua pròpia. Naltros hem apostat per fer-ho perquè pensam que és la millor forma de reivindicar la nostra cultura. Esperam que, amb la teua ajuda, aquesta història tengui molts més episodis, i, entre tots i totes poder contribuir, a través de la música, a fer una societat més sensible en qüestions tan importants com: la solidaritat, la immigració o la nostra identitat."

El nou disc serà presentat el proper dijous 16 d'octubre en una roda de premsa que Stock de Rock oferirà a Xocolat Centre de Palma.
 
Data de publicació: 14/10/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat