Anar directament al contingut

F˛rum Social Europeu 2003

F˛rum Social Europeu 2003
El F˛rum Social Europeu se celebrarÓ del 12 al 15 de novembre a les ciutats franceses de ParÝs, Saint-Denis, Bobigny i Ivry-sur-Seine. Aquesta segona ediciˇ comptarÓ amb l'assistŔncia de representants de mÚs de seixanta pa´sos que participaran en 55 sessions plenÓries, 250 seminaris i 250 tallers. Tal com es va anunciar en el primer F˛rum Social de Mallorca, celebrat el passat mes d'octubre, una delegaciˇ d'aquesta organitzaciˇ es desplašarÓ fins a ParÝs per participar en aquesta trobada social europea. El F˛rum clourÓ les activitats programades el dissabte dia 15 amb una gran manifestaciˇ festiva i reivindicativa pels carrer del centre de Paris.

MÚs informaciˇ: www.fse-esf.org
 
Data de publicaciˇ: 11/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat