Anar directament al contingut

Internet, Salut i Sida

Internet, Salut i Sida
El divendres 28 de novembre se celebrarà a l'Hospital Son Llàtzer el "Simposi Internet, Salut i Sida", organitzat per l'Escola de Sida de Balears amb el patrocini del Ministerio de Sanidad y Consumo i la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears. Es tractaran els temes següents: Internet i teràpies, Interferència d'Internet en la relació metge pacient, Xarxa virtual de la lluita contra la Sida, Guia de recursos VIH/SIDA,  Comunicació de la Salut a la xarxa, Accessibilitat a la formació contínua, Adolescència, sexualitat, Sida i Internet, i Sexe virtual.

La Escola de Sida de Balears està formada per un grup de professionals i voluntaris implicats en la problemàtica social i sanitària que suposa el VIH/SIDA a les Balears, la comunitat de tot l'Estat amb el major nombre d'afectats per aquesta malaltia.

Mes informació: www.escoladesida.org

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 16/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat