Anar directament al contingut

L'art de Weil i l'arquitectura de Libeskind al Port d'Andratx

L'art de Weil i l'arquitectura de Libeskind al Port d'Andratx
L'Studio Weil, edifici projectat per l'arquitecte Daniel Libeskind, acull des del passat mes de setembre l'estudi i galeria permanent de Barbara Weil, reconeguda escultora nord-americana que viu al Port d'Andratx des de fa més de trenta anys.

El nou espai, que mostra de forma permanent una selecció d'escultures i pintures de Barbara Weil, s'ha convertit en un edifici de referència pels arquitectes i estudiants d'arquitectura de tot el món, sobretot després que Daniel Libeskind guanyés el concurs per reconstruir la zona zero de Manhattan.

L'Studio Weil pot visitar-se els dissabtes i diumenges d'11:30 a 14:00 h i de 16:00 a 18:00 h i el preu de l'entrada, que inclou un catàleg, és de 5 euros.
 

Més informació sobre espais expositius i exposicions a l'Agenda d'exposicions.
 

Fotos © BalearWeb
 
Data de publicació: 30/11/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat