Anar directament al contingut

Parc Etnol˛gic de Caimari

Parc Etnol˛gic de Caimari
Caimari, petit poble del municipi de Selva, situat a la zona nord de Mallorca, a la vessant est de la Serra de Tramuntana, acull des de fa poc mÚs d'un any un singular museu al aire lliure que mostra de forma didÓctica un conjunt de construccions tradicionals del mˇn rural. L'espai, anomenat Parc Etnol˛gic de Caimari, va ser inaugurat el 16 de novembre de 2002, coincidint amb la cinquena ediciˇ de la Fira de s'Oliva.

Sobre una superfÝcie de 3000 metres quadrats, situats a l'entrada del poble, al costat de la piscina p˙blica, actualment s'hi exposen una barraca de carboner, un forn de pa, una sitja, un forn de calš, un tancat de bardissa, un coll de tords, un parany de lloses i, com a novetat, una casa de neu, que va ser inaugurada coincidint amb la passada ediciˇ de la Fira de s'Oliva, el 15 de novembre de 2003. En el marc de la fira, tambÚ es va presentar el llibre "Parc Etnol˛gic de Caimari. Guia de visita" d'Antoni Ordinas Garau, que ofereix Ómplia informaciˇ sobre el museu i sobre les tafones d'Oli Caimari, el mirador del camÝ vell de Lluc, i sobre altres punts d'interŔs del poble.

Foto ę BalearWeb
 
Data de publicaciˇ: 14/12/2003

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat