Anar directament al contingut

Web de la xarxa Rif - Balears

Web de la xarxa Rif - Balears
Associacions i entitats de la regiˇ marroquina del Rif i de les Illes Balears treballen en xarxa des de principis de l'any 2002 amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar les respectives societats sobre les dues cultures, facilitar un espai de trobada i intercanvi entre els actors de la mediterrÓnia i avanšar en un model de cooperaciˇ entre iguals que treballi per la defensa de les llibertats i la promociˇ d'un desenvolupament humÓ sostenible. Conscients de la importÓncia de les noves tecnologies, el grup Rif - Balears ha publicat la seva web amb Ómplia informaciˇ sobre les seves activitats i documentaciˇ relacionada. Davant el terratrŔmol del passat 23 de febrer a la regiˇ del Rif, el grup fa una crida des de la portada de la seva nova web a la solidaritat de tot el poble de les Illes Balears amb els nostres ve´ns del Sud.

MÚs informaciˇ: www.rifbalears.org
 
Data de publicaciˇ: 03/03/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat