Anar directament al contingut

Informe 2004 d'Amnistia Internacional

Informe 2004 d'Amnistia Internacional

Situació dels drets humans a 155 països.

Amnistia Internacional ha presentat l'Informe 2004 que documenta la situació dels drets humans a 155 països i territoris durant l'any 2003. Segons Amnistia Internacional, "el moviment internacional de drets humans va haver d'afrontar grans reptes al llarg de l'any 2003. L'ONU va haver de fer front a una crisi de legitimitat i credibilitat a causa de la guerra que Estats Units emprengué contra l'Irac, i també per la incapacitat de l'organització per fer que els Estats rendissin comptes per la comissió de gravíssimes violacions de drets humans. Varen seguir infringint-se normes internacionals en matèria de drets humans en nom de la guerra contra el terror, i com a conseqüència milers de dones i homes varen patir detencions il·legítimes, judicis injustos i tortures, tot sovint només per motiu de raça o religió. La vida de més de mil milions de persones va quedar arruïnada per la pobresa extrema i la injustícia social, mentre els governs continuaven gastant desenfrenadament en armes."

Més informació: www.amnesty.org

Altres webs d'Amnistia Internacional:

 
Data de publicació: 26/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat