Anar directament al contingut

Últims dies per apuntar-se al Premi Web 2004

Últims dies per apuntar-se al Premi Web 2004

Prop de 40 pàgines ja s'han inscrit en el concurs.

El proper divendres 7 de maig a les 24:00 h finalitzarà el termini d'inscripció del Premi Web 2004 convocat per BalearWeb. Ja s'han inscrit prop de 40 pàgines web. Hi ha projectes nous creats enguany –molt diversos– i també algunes webs que ja han participat en anteriors edicions.

El concurs, que enguany arriba a la seva cinquena edició, sempre ha obtingut una gran participació, tant pels premis que s'atorguen, com per la seva finalitat de servir com a plataforma per promoure les webs participants. Com l'any passat, s'atorgaran tres premis: un primer premi per a l'autor de la web guanyadora consistent en 1.200 euros i la compra d'un domini propi i l'allotjament gratuït de la web, un segon premi de 600 euros pel segon classificat i un tercer premi de 300 euros pel concursant que ocupi el tercer lloc.

Enguany com a novetat, podem avançar que la festa final i l'entrega de premis es farà al Port d'Andratx, concretament el dia 28 de maig a les 21:00 h al Restaurant Layn.

Aquesta nova edició del Premi Web, a més de comptar com l'any passat amb el patrocini del Govern de les Illes Balears, també compta amb el patrocini de l'Ajuntament d'Andratx.

Algunes de les webs premiades en anteriors edicions del concurs són: Rata Pinyada, Serra i Costes, m.ar, Alfonduco Edicions, Fotografia de Natura, lavila.org, Webverd, 9D-La Novena Dimensió, Folk de Mallorca i vinedefesta.com.

Foto © BalearWeb: Panoràmica del terme d'Andratx amb Sa Coma en primer pla i el Port d'Andratx al fons.

 
Data de publicació: 03/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat