Anar directament al contingut

Continuen les concentracions de piragüistes

Continuen les concentracions de piragüistes

Convocatòries a la costa de Capdpera, Son Servera, la Colònia de Sant Jordi...

Després de la Volta a la Dragonera i de la "Regata Portopetro - Es Pontàs - Portopetro", que s'han celebrat durant el mes de juny, els aficionats al piragüisme tenen d'altres convocatòries per aquest estiu. La primera tendrà lloc el diumenge 11 de juliol a la Font de sa Cala, Cala Agulla, organitzada per Amics piragüistes de Capdepera. També dins el mes de juliol, concretament el dissabte 24, tendrà lloc Sa Piraguada. I Trobada de Piragües Costa dels Pins-Cala Bona-Cala Millor, organitzada per l'Ajuntament de Son Servera. Ja dins els mes d'agost dues noves concentracions: el diumenge dia 1 la "VII Trobada de piragües de Sant Jordi", organitzada per l'Ajuntament de Ses Salines, i el diumenge dia 15 la "Trobada de piragües a Cala Morlanda", organitzada per Cala Morlanders. Finalment pel mes de setembre s'han programat dues convocatòries: el diumenge 12 la "X Prova de Piragüisme entorn a l'Illa Malgrat", organitzada per l'Ajuntament de Calvià, i el diumenge 26 la "V Trobada de Piragüisme Badia de Pollença", organitzada pel Reial Club Nàutic Port de Pollença.

Més informació sobre sortides en piragua a Mallorca: mallorcaweb.net/kayak

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 08/07/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat