Anar directament al contingut

Innovació en el Turisme Nàutic

Innovació en el Turisme Nàutic

Segona edició del Seminari Internacional d'Innovació i Turisme.

Els dies 29 i 30 de setembre se celebrarà al Pollentia Club Resort, situat a la badia de Pollença dins del terme municipal d'Alcúdia (Mallorca), la segona edició del Seminari Internacional d'Innovació i Turisme, fòrum de debat promogut per la Direcció General d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears. En aquesta ocasió el seminari estarà dedicat al Turisme Nàutic, sector que a les Balears augmenta cada any un 2,5% i durant l'any 2004 va moure 445 milions d'euros, el que suposa el 2,8% del PIB.

Col·laboren en l'organització de l'encontre el Centre d'Innovació Tecnològica en Turisme de les Illes Balears (CITTIB), la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Mallorca, Eivissa i Formentera, la Federació Hotelera de Mallorca i l'Associació Hotelera de Pollença.

Recursos nàutics a les Illes Baleares:

 
Data de publicació: 24/09/2005

© 1996-2020 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat